IDEAL PER A QUALSEVOL BOTIGA

Desenvolupament de botigues online Woocommerce a Barcelona

Som especialistes en desenvolupament de botigues en línia amb WooCommerce de WordPress a Barcelona. Woocommerce el connector de venda online més popular del món. Oferim botigues adaptables a dispositius mòbils, amb una estructura intuïtiva que generi confiança en el client, fàcils d'autogestionar i adaptables tant a petits venedors com a grans negocis i a tot tipus de productes.

Pressupost des de 599€

Tiendas online WooCommerce

Posa la teva botiga online a mans de professionals

Una botiga en línia amb WooCommerce la pots crear tu mateix amb una plantilla sense necessitat d'acudir a un desenvolupador web, ja que és una aplicació molt intuïtiva. Però erò una cosa és obrir la persiana de la botiga i una altra molt diferent, vendre. Si el nostre lloc web no li sembla digne de confiança al client, no farà una cosa tan decisiu com una compra, que és el pas més compromès en una relació comercial.

Això pot ocórrer perquè el procés de compra és complicat, perquè no hem descrit bé els nostres productes, perquè oferim opcions de pagament limitades o, perquè en definitiva, l'aparença i l'arquitectura interna està allunyada dels llocs web que tenim com a referència. És en aquest moment en què arribaràs a la conclusió que és millor recórrer a professionals.

Què oferim?

Botigues en línia desenvolupades amb WooCommerce, el plugin de venda online més popular i més utilitzat del món.

Projectes totalment personalitzats, amb panell de control fàcil d'usar i continguts autogestionables.

Botigues responsive, adaptable a qualsevol dispositiu mòbil (smartphones, tablets ...) i qualsevol explorador.

Integració de les comandes de la botiga amb el teu servei d'enviaments preferit, per estalviar temps automatitzant el procés.

Continguts orientats a la compra, a informar als usuaris per seduir a que adquireixin els teus productes.

Disseny i continguts compatibles amb qualsevol estratègia de visibilitat i de publicitat online (AdWords, Facebook Ads, etc.)

WooCommerce: un encert per a qualsevol negoci online

Una botiga online feta amb el connector de ecommerce de WordPress, WooCommerce, té nombrosos avantatges.

  • Aplicació intuïtiva i fàcil d'usar, adaptable tant a petites com mitjanes empreses..
  • Personalitzable: pots afegir els productes que vulguis, tot tipus de filtres de recerca i comparadors, gestionar descomptes i campanyes de visibilitat, gestionar estocs, afegir diferents formes d'enviament i de pagament.
  • Autogestionable un cop lliurat el projecte, sense manteniment mensual com passa amb altres plataformes d'ecommerce.
  • SEO-friendly, ja que permet integrar blocs i altres eines per generar contingut diari i posicionar millor

Tiendas online WooCommerce responsive

Calcula el teu pressupost a mida en un minut

Amb la calculadora d'Sitelabs configura el teu propi pressupost només amb les funcions que necessites.

Calcular el meu pressupost web

compra-onlne

Comprar: qüestió de confiança

Què passa quan vam entrar en una botiga física que no presenta una disposició ordenada dels productes, no especifica bé les ofertes, no ens deixen pagar amb targeta o, en resum, el local no té una distribució com la que estem acostumats a veure? Doncs que segurament comprar allà se'ns farà arriscat, i és molt probable que ens anem a una altra botiga que ens generi més confiança. I, mentre en una botiga física el fet d'haver de desplaçar-nos a una altra encara ens podria dissuadir de canviar-nos a la competència , a internet és una cosa tan fàcil com fer un clic .

Botigues en línia més visibles a Google i xarxes socials

WooCommerce és ideal per dur a terme tot tipus d'estratègies de visibilitat online (posicionament web, màrqueting de pagament en cercadors i xarxes socials, etc.) Com que és un plugin de WordPress, permet crear fàcilment continguts de qualitat , incloent la integració d'un bloc on generar contingut diari per interessar al públic al teu sector des de cercadors com Google, obtenint així més visites de qualitat que ajuden a posicionar millor la teva pàgina . A més, permet desenvolupar landing pages associades (pàgines temàtiques associades a un sol producte que estan pensades per dur a terme una sola acció desitjada per l'anunciant -una compra, una subscripció a un newsletter, etc.) que augmenten el potencial de la teva botiga no només en cercadors sinó també en xarxes socials.

Dome.cam, cas d'èxit

A Sitelabs dissenyem els nostres projectes orientats a resultats, concentrant-nos en l'objectiu de cada negoci. És el cas de Dome.cam, una marca d'un accessori aquàtic per a càmeres GoPro. En tan sols uns mesos van aconseguir ser la marca d'aquest accessori referència a tot el món:

  • Vendes en línia el primer any: 120.000 €
  • Nº1 en Google por ‘gopro dome’
  • Nº1 a Google per ‘dome for gopro’
  • Imagen corporativa
  • Web responsive

Visitar pàgina

Tienda online Dome

© Sitelabs 2021

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places