LA TEVA WEB, SENSE CONTRATEMPS

Manteniment web (preus)

A vegades fa pitjor imatge d'una empresa tenir un web mal mantinguda que no tenir-la. Però per a això cal dedicar-li temps, coneixements i recursos, , i sovint és difícil reunir les tres coses. A Sitelabs t'oferim la solució amb els nostres packs de manteniment web especialment ideats per a pàgines amb WordPress i WooCommerce.

El teu pack des de 29€/mes

Preus per a manteniment web WordPress

Tria el pack que s'ajusti millor al que necessites:

 • 29€/mes Bàsic
  Hosting especial per a WordPress. Actualitzacions de WordPress i plantilla Còpies de seguretat mensuals Suport via email Sense plugins multiidioma, SEO, formularis Sense suport 24 hores Sense certificat SSL Sense pluggins d'ecommerce, reserves o pagaments Sense hosting de correu fins a 10 comptes inclòs Sense informe
 • 49€/mes PRO
  PACK RECOMENAT
  Hosting WordPress d'alta velocitat Actualitzacions de WordPress i plantilla Còpies de seguretat setmanals Suport via email Plugins multiidioma, SEO, formularis Suport 24 hores Certificat SSL de seguretat Suport 2 Sense connectors d'ecommerce, reserves o pagaments Sense hosting de correu fins a 10 comptes inclòs Sense informe
 • 79€/mes A tot risc
  Hosting WordPress d'alta velocitat més Actualitzacions de WordPress i plantilla Còpies de seguretat diàries Suport via email Cost de l'hora extra: 25 € / hora Còpies de seguretat setmanals Plugins multiidioma, SEO, formularis Suport 24 hores Certificat SSL de seguretat Plugins de ecommerce, reserves i pagaments Hosting de correu fins a 10 comptes inclòs Informe trànsit web

Omple el teu formulari i
et contactarem al més aviat possible!

A Sitelabs respectem la teva privacitat. Només fem servir les teves dades per contactar amb respecte als serveis pels que t'has interessat, mai compartirem ni vendrem la teva informació.

Per què contractar un servei de manteniment web?

Un web mal mantinguda, amb errors de compatibilitat a la plantilla o amb algun dels seus plugins (multiidioma, passarel·la de pagament, etc.) o massa lenta perquè no compta amb un bon hosting o amb una bona optimització de codi dóna de vegades pitjor imatge que no tenir web. Cal revisar de manera periòdica les actualitzacions disponibles, analitzar si són o no necessàries d'acord amb la resta de programari del web, i si escau, dur-les a terme prèvia còpia de seguretat per evitar errors que poden portar perdre molta informació del web , o fins i tot la web completa. Aquest manteniment és especialment necessari en webs fetes amb plantilles predissenyades amb nombrosos connectors, especialment connectors multiidioma o de compra en línia. Des 29,90 euros al mes pots oblidar-te d'aquest maldecap i tenir la teva web a el dia per donar una imatge impecable per molt temps.

Mantenimiento web asistencia

Tots els nostres packs inclouen:

 • Hosting exclusiu d'alta velocitat adaptat a les necessitats de la teva web.
 • Administració del hosting.
 • Actualitzacions de WordPress i plugins (inclosos els de pagament) i control de rendiment..
 • Assistència tècnica en cas d'incidència tècnica.
 • Suport telefònic o via correu electrònic..
 • Gestió periòdica de còpies de seguretat..

WordPress i la necessitat d'un bon manteniment web

WordPress i el vostre connector de venda online WooCommerce són la millor alternativa web per a PIMES per les infinites possibilitats que cada dia surten gràcies a la seva activa comunitat d'usuaris, sense necessitat de vincular la continuïtat del web necessàriament a l'equip que va desenvolupar el web. No obstant això, aquesta mateixa avantatge implica comptar amb un manteniment periòdic que asseguri que la web està al dia de les actualitzacions que introdueix aquesta mateixa comunitat, que al seu torn poden afectar la compatibilitat de la plantilla que es va usar per al seu disseny i dels plugins instal·lats (plugins multiidioma, ecommerce, passarel·les de pagament, autogestió de continguts, enviament de formularis de contacte, etc.)

En Sitelabs som especialistes en manteniment web de qualitat per WordPress i WooCommerce.

wordpress-logo

Tots els nostres packs inclouen hosting d'alta velocitat

En Sitelabs apostem per un manteniment web de qualitat, sigui quin sigui el teu pressupost. Per això oferim allotjament web que proporcioni un bon rendiment a la pàgina(amb protocol de seguretat SSL, que es visualitza com https, lloc segur) i que permeti una gestió eficient de còpies de seguretat. .Els hostings barats no són adequats per a la web d'un negoci que aspiri a captar clients d'internet.

Mantenimiento web

"L'empresa de hosting o l'agència que em va desenvolupar la web ja s'ocupen de la meva web"

Estàs segur@? Si no ho contractes especificament, el manteniment web no sol anar inclòs amb el hosting, encara que el hosting el tinguis contracte professorat a través d'una Agència. No és el mateix allotjar la teva web en un espai, va seguir al teu nom o al de l' agència que et va desenvolupà la web, d'administrar aquest espai. Nomès diagnosticar que la teva web necessita sol·licitar més recursos a servidor, requereix treball a qualsevol programador. Solucionar-ho, més encara. I això te 1 cost.

Quin és el pack que més em convé?

Bàsic

Blocs, landing pages i webs simples

És adequat per a un bloc o un web amb poques funcionalitats que puguin recarregar el lloc, com plantilles amb excés de codi, o connectors de compra en línia, multiidioma o autogestió de continguts, que no prevegin tenir molt de trànsit simultani, i per tant necessiten un hosting de rendiment bàsic i una assistència eventual per problemes molt puntuals.

Pro

Sitios WordPress y tiendas online con WooCommerce

És perfecte per a llocs web amb WordPress, que tinguin força trànsit simultani, com una botiga online amb WooCommerce, o qualsevol web amb funcions que fan consultes a la base de dades, i necessiten d'un bon rendiment, a més de requerir actualitzacions periòdiques en el sistema , com a extensions o plugins.

A tot risc

Llocs web depenents de bases de dades

És ideal per a webs o botigues amb molt trànsit simultani, amb constant interacció amb bases de dades per aplicar descomptes o per fer reserves, gestionar campanyes de subscripció o operar en interfícies privades d'usuari que tendeixen a la sobrecàrrega sense un hosting i un manteniment de qualitat i depenen de molt programari de tercers (plantilla predissenyada, connector multiidioma, WooCommerce, passarel·la de pagament, etc.).

La importància dels backups

Fer regularment còpies de seguretat de tots els nostres arxius web al nostre servidor és fonamental. Ens garanteix que podrem tornar a restablir el web en una versió el més recent possible en cas que caigui, ja sigui per un error en l'actualització de WordPress, o un virus a les bases de dades, o per qualsevol altre contratemps. Això és especialment important en botigues en línia i altres negocis la facturació depèn en gran mesura de la seva web.. A Sitelabs, tots els nostres packs de manteniment web inclouen gestió de còpies de seguretat, que reestablirem en el moment en què el puguis necessitar.

Backups mantenimiento web

En què s'inverteixen les hores d'assistència en la meva manteniment web?

Diagnóstico de mantenimiento web

Diagnòstic de problemes

El simple fet de diagnosticar un problema requereix temps d'investigar a l'interior del gestor de continguts, en manuals de programació, en el compte del hosting oa la companyia proveïdora del domini sobre les possibles causes.

Exemple: La teva web ha caigut i després d'investigar detectem que és perquè no vas renovar correctament el domini o una foto no carrega bé perquè hi ha un error a la base de dades que cal resoldre.

Llamadas mantenimiento web

Trucades i emails

Com en qualsevol negoci, mentre responem la teva trucada o el teu email o cridem a la companyia del hosting no estem atenent altres clients, de manera que hem de comptar aquest temps en les hores d'assistència contractades.

Exemple: Trucades a l'empresa proveïdora d'un plugin per saber si tenen una versió que recarregui menys la nostra pàgina o contactar amb l'empresa de hosting per saber el motiu d'una incidència.

Mantenimiento web resolución de problemas

Resolució de problemes

Després de diagnosticar un problema i fer les consultes pertinents, el programador ha de solucionar-ho, necessitant de vegades fer diverses proves abans d'aplicar els canvis. Això implica sovint moltes hores de treball.

Exemple: Actualitzar una versió de WordPress o descarregar un plugin que està funcionant malament i instal·lar una versió nova o al revés, restaurar una versió anterior perquè la nova no és compatible amb algun altre plugin.

En què NO s'inverteixen les hores d'assistència en la meva manteniment web?

Maquetació / programació

En el manteniment web no entren canvis estructurals de maquetació o programació web (per exemple, afegir un apartat més al teu web o desenvolupar un formulari de contacte), encara que sí et podem assessorar sobre com fer-los.

Gestión de SEO / SEM

Els packs de manteniment no inclouen manteniment relacionat amb SEO o SEM, és a dir, les accions necessàries per encaminar al web a què posicioni millor a Google. Les nostres tarifes per a aquests serveis són aquí i aquí

Renovació de continguts

Els packs de manteniment web no inclouen renovació periòdica de continguts (textos, fotos ...). Per a clients que necessiten un manteniment integral que inclogui aquest tipus de conceptes, fem packs personalitzats.

Necessites un pack de manteniment web diferent? Contacta amb nosaltres i ens adaptem!

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places