Blog de diseño web de Sitelabs

En Sitelabs nos apasiona nuestro trabajo y por lo tanto compartir información de interés sobre él. Por eso publicamos en este blog sobre diseño web, posicionamiento, publicidad, márketing de contenidos y más.

25/03/2022

Kit digital per a gestió de xarxes socials

Beneficiate del Kit Digital para potenciar tu visibilidad en internet generando una comunidad de usuarios en redes sociales. Es una oportunidad única para PYMES de 0 a 50 trabajadores de crecer gracias a internet, con la ayuda de los Fondos Europeos. ¡Te guiamos en el proceso para obtener hasta 2.500€ de subvención!


Potencia tus redes sociales ahora

25/03/2022

Kit digital per a comerç eletrònic (botigues en línia)

Aprofita el Kit Digital per reformar o crear de zero la teva botiga en línia i començar a generar vendes. És una oportunitat única per a PIMES de 0 a 50 treballadors de créixer gràcies a internet, amb l’empenta dels Fons Europeus. Us guiem en el procés per obtenir fins a 2.000€ de subvenció!


Contracta la teva botiga en línia ara

21/03/2022

Kit digital per a lloc web i presència a internet

Aprofita el Kit Digital per reformar o crear de zero el teu lloc web i potenciar la visibilitat en línia del teu negoci. És una oportunitat única per a PIMES de 0 a 50 treballadors de créixer gràcies a internet, amb l’empenta dels Fons Europeus. Existeixen 3 segments d’empreses beneficiàries: Segment I (entre 10 i menys de 50 treballadors), Segment II (entre 3 i menys de 10 treballadors) i Segment III (entre 0 i menys de 3 treballadors). Et guiem en el procés per obtenir fins a 2.000€ de subvenció!


Contracta el teu web ara

22/03/2020

Crisi sanitària pel Coronavirus: Adapta el teu negoci

Som especialistes en creixement online de tot tipus de negocis en moments delicats com l’actual. La nostra habilitat tècnica i coneixement de la indústria ens permet analitzar el mercat i oferir-te solucions per assolir els teus objectius siguin quins siguin, des de l’augment de visites fins a la potenciació de la venda d’un producte concret o la definició d’estratègies de comercialització des de zero, incloent desenvolupament web, posicionament i publicitat.

Explica’ns del teu projecte

15/07/2018

LOPD 2018: adaptar web al nou RGPD

A Sitelabs portem a terme l’adaptació al RGPD (Reglament General de Protecció de Dades de 2018) de la teva web o botiga online a tots els nostres projectes sense cost addicional. A més, per assegurar que l’empresa compleix completament amb les seves responsabilitats i obligacions legals basades en l’avaluació d’impacte sobre la protecció de dades , compta amb un partner especializat en consultoria legal: EXTRADAT.

Vull informació

29/01/2018

Agència d’inbound marketing a Barcelona

A Sitelabs, a través d’un treball analític del comportament dels usuaris orientat a resultats, desenvolupem estratègies de inbound màrqueting per fer créixer la facturació del teu negoci amb la captació de nous clients..

ELS NOSTRES SERVEIS

29/01/2018

Màrqueting de continguts

Som experts en dissenyar estratègies de màrqueting de continguts per convertir la teva web en un referent del teu sector entre els usuaris i així millorar el posicionament a Google i atraure més usuaris, a través de generació de continguts diaris en blogs i plataformes de vídeo que siguin compartits en xarxes socials, newsletters i més.

VEURE PREUS DES DE 249€

16/11/2017

Contacte

Sitelabs Disseny Web Barcelona 93 463 62 83 L-V de 10-14h y de 16-20h Adreça postal C. Mont-Ral, 17, escalera […]

15/11/2017

Portada

11/09/2016

Manteniment web (preus)

A vegades fa pitjor imatge d’una empresa tenir un web mal mantinguda que no tenir-la. Però per a això cal dedicar-li temps, coneixements i recursos, , i sovint és difícil reunir les tres coses. A Sitelabs t’oferim la solució amb els nostres packs de manteniment web especialment ideats per a pàgines amb WordPress i WooCommerce.


El teu pack des de 29€/mes

01/06/2016

Tarifes disseny web (WordPress, des de 499€)

Fes un cop d’ull als nostres packs de disseny web Wordpress amb una tarifa tancada. Tots els nostres web són autogestionables i amb el codi net orientat al posicionament i arquitectura intuïtiva, ideals per treure el màxim partit al teu negoci a internet.

26/08/2015

Posicionament web i SEO a Barcelona

Elaborem estratègies SEO dirigides a PIMES, centrant-nos especialment en l’apartat on-page, és a dir, procurant que el codi sigui net i ràpid, apostant per les paraules clau correctes i implementant bé i generant continguts de qualitat a la web.

Veure packs SEO

26/08/2015

Desenvolupament de botigues online Woocommerce a Barcelona

Som especialistes en desenvolupament de botigues en línia amb WooCommerce de WordPress a Barcelona. Woocommerce és l’extensió (plugin) de venda online més popular del món. Oferim botigues adaptables a dispositius mòbils, amb una estructura intuïtiva que generi confiança en el client, fàcils d’autogestionar i adaptables tant a petits venedors com a grans negocis i a tot tipus de productes.


Pressupost des de 599€

25/08/2015

Desenvolupament d’apps

En Sitelabs hem apostat com a agència per endinsar-nos al món de les apps, més concretament en el desenvolupament d’aplicacions híbrides per a mòbils. Poder crear aplicacions en els nostres llenguatges preferits (HTML, CSS i JavaScript)ens brinda una oportunitat d’or per crear aplicacions ràpides, multi-plataforma i totalment personalitzables..

Pressupost des de 1.399€

25/08/2015

Desenvolupament web a mida a Barcelona

Si vols llançar el teu producte a Internet, en Sitelabs som els teus partners ideals. Creem tot tipus de webapps amb les pràctiques de programació més avantguardistes per oferir-te solucions ràpides, escalables i segures.

Pressupost des de 1.999€

18/12/2014

Modificar pàgina web

En Sitelabs som especialistes, d’una banda, en desenvolupament web de qualitat, que combina elements de programació (HTML5, CSS3, jQuery, Javascript …) i d’estètica (disposició d’elements en pantalla, colors, fonts …) per assegurar que el missatge que volem transmetre arribi nítidament al seu receptor. D’altra banda, atès que som experts en comunicació, vam crear els continguts adequats per al públic objectiu de la teva empresa.

Vull modificar la meva web!

12/12/2014

Agència SEM (Google AdWords) a Barcelona

Les campanyes de Google Ads et generen clics d’usuaris que estan buscant els teus productes o serveis a Google, és a dir, quan hi ha més probabilitats que els acabin comprant o contractant. A Sitelabs som una agència de Google Ads a Barcelona, ​​partner oficial de Google, especialitzada en atreure el màxim possible d’aquests clics de qualitat al mínim cost possible.

Demanar informació

04/12/2014

Qui som?

Sitelabs és un laboratori de growth hacking, que té com a principal objectiu que els seus clients aconsegueixin vendre els productes o serveis mitjançant el desenvolupament de pàgines web orientades a resultats.

03/01/2013

Disseny web WordPress

Som especialistes en desenvolupament web a Barcelona. Treballem amb WordPress, el gestor de continguts més popular del món, que permet dissenyar una arquitectura web totalment adaptada a les necessitats del teu negoci. A més, podràs autogestionar la teva pàgina un cop lliurat el projecte, sense haver de pagar a algú perquè ho faci.

Pressupost des de 599€

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places