Qui som?

Sitelabs és un laboratori de growth hacking, que té com a principal objectiu que els seus clients aconsegueixin vendre els productes o serveis mitjançant el desenvolupament de pàgines web orientades a resultats.

Un laboratori híbrid situat a la frontera entre el codi i la comunicació

Sitelabs és un laboratori de disseny web amb seu a Barcelona. Sitelabs és la versió reloaded de Gecko Room, un estudi de disseny web que es va forjar a Sabadell l'any 2009. En Sitelabs som experts en desenvolupar projectes web integrals (des de la seva estructura, continguts i disseny fins a la programació) i en Inbound Màrqueting, una combinació de serveis idònia perquè puguis atreure usuaris a la teva pàgina i convertir-los en clients, maximitzant els teus beneficis. Des de 2010 hem desenvolupat més de 170 projectes web que ens han fet experimentar un gran creixement empresarial. Actualment estem ubicats a l'Eixample de Barcelona.

lesuite-office
Facebook Ads

Un web, molt més que disseny

En Sitelabs no som mers dissenyadors web. Una web que només sigui bonica no va a fer que una empresa aconsegueixi el seu objectiu a internet, que generalment és fer augmentar la facturació d'una empresa gràcies als usuaris que envien formularis de contacte demanant informació o comprant productes o serveis en línia. Això passa gràcies a tres grans pilars:

    La seva arquitectura (codi i estructuració de la web)
    La seva experiència d'usuari (com és la interacció amb l'usuari i els elements que ens fan percebre positivament o negativament la nostra experiència a la web)
    Els seus continguts(la idoneïtat i la qualitat dels seus textos, imatges, vídeos, etc.)

El seu disseny atractiu, tot i ser imprescindible, no serveix de res per si sols, sinó que és una manera estètica d'unir totes aquestes peces perquè el conjunt funcioni.

"La clau de l'èxit d'una web és que es concebi com una eina de creixement de l'empresa: per això ha de partir d'una estratègia prèvia"

Marq Martí, growth hacker, fundador de Sitelabs

Per què Sitelabs?

Posar la visibilitat del teu negoci en mans de Sitelabs no només et garanteix un web atractiva, sinó que sigui concebuda dins d'una estratègia orientada a resultats, mitjançant treball analític del comportament dels usuaris, començant per l'estratègia de posicionament i la web i continuant per la visibilització. Ens agrada guanyar si els nostres clients guanyen..

Per això som un equip flexible que inclou growth hackers, desenvolupadors, periodistes, fotògrafs i videogràfics, traductors i analistes de dades, entre d'altres.

T'agrada la nostra filosofia empresarial?

¡Fes-li un cop d'ull al nostre treballper conèixer-nos millor!

Portfolio

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places