AMB IONIC FRAMEWORK

Desenvolupament d’apps

En Sitelabs hem apostat com a agència per endinsar-nos al món de les apps, més concretament en el desenvolupament d'aplicacions híbrides per a mòbils. Poder crear aplicacions en els nostres llenguatges preferits (HTML, CSS i JavaScript)ens brinda una oportunitat d'or per crear aplicacions ràpides, multi-plataforma i totalment personalitzables..

Pressupost des de 1.399€

Per què necessito una app?

Para qué desarrollar una app, eficiencia oficina

Agilitar el funcionament de la teva empresa (estalvia trucades i mails)

Una aplicació mòbil et pot ajudar a gestionar millor el temps al teu negoci, sincronitzant a tots els teus treballadors a través d'ella i amb una corba d'aprenentatge molt lleu.

Exemple: una companyia asseguradora necessita una app per posar-se en contacte amb tota la seva xarxa de grues geolocalitzades.

Para qué desarrollar una app, comunicación con proveedores

Com a canal d'informació imprescindible per a clients i proveïdors

Una app permet transmetre informació gairebé al moment, cosa que pot ser molt útil en casos en què el teu negoci depèn de la rapidesa dels teus empleats.

Exemple: una empresa dedicada a mitjançar en la compravenda d'una matèria primera el preu fluctua constantment.

Para qué desarrollar una app, automatizar pagos periódicos

Automatitzar pagaments periòdics per serveis recurrents

Si el teu model de negoci se sustenta en els micropagaments o pagaments recurrents una app mòbil és ideal perquè l'usuari pugui fer-ho còmodament des del seu smartphone.

Exemple: una empresa que distribueix productes agrícoles de forma periòdica i constant als seus clients, que paguen a través de l'app.

A què et pot ajudar una app?

En definitiva, un negoci es pot beneficiar d'una app mòbil quan necessita funcions de geolocalització, fidelitzar clients, rebre pagaments recurrents, dur a terme certes tasques de suport i comunicació amb el client o el proveïdor, etc.

Per a què NO necessito una app?

Per tenir una app

Sovint desenvolupar una app per a una empresa s'ha convertit en una simple medalla o obsessió d'algun dels directius. Un web corporatiu n'hi ha prou si el teu negoci no depèn d'Internet.

Per bolcar els continguts d'un bloc

Si el que vols és que els teus lectors puguin accedir als teus publicacions d'una manera senzilla, fes la teva web responsive i proporciona un feed RSS per a aquells que vulguin subscriure.

Per a pagaments puntuals

L'ecommerce es basa en el desenvolupament d'una web completa, i una app mòbil no farà que guanyis més clients. Si vens en línia invertir en publicitat et reportarà més clients que una aplicació.

Desarrollo de apps con Ionico Framework

Ionic Framework: una aposta segura

En Sitelabs apostem pel framework Ionic,una eina que ha demostrat el seu potencial complint el seu objectiu: crear aplicacions per a smartphones d'una manera ràpida i intuïtiva, amb una base sòlida com la que proporciona Angular, el framework JavaScript creat per Google.

Et brindem l'opció de triar dos tipus de backend (és a dir, el programari que compon la lògica de servidor, com la persistència de dades i la lògica de servidor): d'una banda, si vols una app senzilla com pot ser un catàleg, utilitzar Wordpress és la millor opció gràcies al seu RESTful API llista per utilitzar; si necessites una aplicació més complexa, t'oferim fer una API amb NodeJS, el qual brinda totes les funcions que pugui necessitar la teva aplicació per la part del servidor.

Som especialistes en apps híbrides

Crear apps híbrides suposa molt menys feina a fer apps natives: amb només programar un aplicatiu aquest compila per a la majoria de plataformes existents avui en dia (Android, iOS, Firefox OS ...). Això implica que el procés de desenvolupament és molt més ràpid i això es veu clarament reflectit en el cost i el temps d'entrega.

appshibridas

Quins avantatges tenen les apps híbrides?

Desarrollo de apps con Ionic Framework para iOS y Android

Menor cost, major versatilitat

Desenvolupar una App a través del framework Ionic suposa una reducció dràstica del temps de desenvolupament, el que acaba produint un preu més competitiu i un procés més ràpid. A través de la compilació de Ionic, no s'hauran de desenvolupar dues aplicacions independents per a Ios i Android.

Desarrollo de apps con Cordova

Accés a APIs mitjançant Cordova

Un dels avantatges de les apps híbrides pel que fa a les responsive és que es pot accedir a diferents funcionalitats natives del telèfon intel·ligent mitjançant JavaScript, utilitzant Apache Cordova. En l'equip de Sitelabs fem servir ngCordova, 1 wrapper dels connectors de Cordova per AngularJS, la tecnologia sobre la qual es basa Ionic Framework.

Desarrollo de apps con Javascript

Ús de llenguatges web

L'ús de llenguatges de naturalesa web fa que les aplicacions siguin més accessibles a desenvolupadors interns que puguin voler realitzar modificacions superficials en l'aparença de l'aplicació.

T'agrada com treballem? Contacta amb nosaltres i dissenyarem la teva app al teu gust!

Contacta amb nosaltres

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places