PROGRAMEM SEGONS LES TEVES NECESSITATS

Desenvolupament web a mida a Barcelona

Si vols llançar el teu producte a Internet, en Sitelabs som els teus partners ideals. Creem tot tipus de webapps amb les pràctiques de programació més avantguardistes per oferir-te solucions ràpides, escalables i segures.

Pressupost des de 1.999€

Desenvolupament web a mida a Barcelona

Els programadors de Sitelabs apostem per Node JS i Laravel per dissenyar la part backend de les nostres apps: totes dues han demostrat els últims anys ser plataformes sòlides i amb una gran comunitat darrere. Depenent del tipus de producte que vulguis crear, escollirem una eina o una altra, aquí t'expliquem el perquè:


NodeJS

NodeJS

Fem servir NodeJS quan la teva aplicació esperi un trànsit molt concorregut o depengui molt en peticions i respostes asíncrones. La lleugeresa i asíncron de Node fa possibles aplicacions complexes de tipus Single Page Application o Isomorphic (els dos tipus d'aplicacions JavaScript més comuns).

Laravel

Laravel

Laravel aquesta construïda sobre components del framework Symfony2, la qual cosa fa que sigui molt fiable, estable i segura. Laravel permet crear aplicacions que siguin data-driven (centrades a la base de dades) d'una manera ràpida. Aquesta eina és idònia per a webapps com a gestors CRM o Intranets de tot tipus, així com mitjans de comunicació i pàgines similars.

Desenvolupament frontend amb ReactJS, AngularJS i SASS

El desenvolupament frontend basat en components web està mes de moda que mai i els seus beneficis són clars: la reusabilitat del codi i la rapidesa de desenvolupament són coses a tenir en compte si el teu negoci es basarà en un producte basat en programari a Internet.

ReactJS

ReactJS

ReactJS és un nou framework creat pels programadors de Facebook que ofereix un rendiment sense igual. Està orientat al voltant dels components web i desenvolupament d'interfícies gràfiques reactives. Ofereix un millor rendiment que la gran majoria de frameworks Javascript gràcies a la seva tecnologia virtual DOM.

AngularJS

AngularJS

AngularJS és un framework MVC (Model, Vista i Controlador) creat pels enginyers de Google i orientat a fer apps completes basades en JavaScript. Angular gaudeix d'un gran èxit en la comunitat de desenvolupadors i altres grans projectes com Ionic framework el fan servir com a base per als seus productes.Fem servir Angular per fer apps mòbils híbrides.

SASS

SASS

SASS és un preprocessador CSS que implementa una sintaxi més neta i concisa que CSS. El codi SASS es compila a CSS de manera que els navegadors puguin entendre-ho. Aquest framework es basa en el principi DRY (Do not repeat yourself) que té com a màxima mantenir el codi net i lliure de redundàncies i repeticions innecessàries.

Especialistes en GNU / Linux

Fem servir hostings amb el sistema operatiu GNU / Linux, que ha demostrat que és la millor plataforma per allotjar pàgines web i APIs de tota mena. Vam contractar Droplets de DigitalOcean, que ofereixen una càrrega ràpida i disponibilitat total. Tots els nostres Droplets usen Debian o Ubuntu Server, les dues solucions són molt estables i tenen un gran suport de la comunitat.

Logo Linux

Necessites una pàgina web construïda a mida? Contacta'ns per un pressupost!

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places