PACKS DE DISSENY WEB PER A TOT TIPUS DE NEGOCIS

Tarifes disseny web (WordPress, des de 499€)

Fes un cop d'ull als nostres packs de disseny web Wordpress amb una tarifa tancada. Tots els nostres web són autogestionables i amb el codi net orientat al posicionament i arquitectura intuïtiva, ideals per treure el màxim partit al teu negoci a internet.

 • 699€ Bàsic
  4 apartats Imatges professionals Redacció de continguts Sense bloc Sense estratègia SEO

Pack bàsic 699€

Per negocis que volen fer el salt a internet

El pack de web bàsica pretén donar resposta a negocis que necessiten un web que els serveixi com a targeta de presentació, sense les accions necessàries perquè els encuestren a Google. Amb aquesta opció, la teva pàgina tindrà una estructura molt senzilla, amb una portada, una secció de presentació de l'empresa, una altra en què puguis explicar què productes o serveis ofereixes i un apartat de contacte amb un formulari. Inclou revisió de continguts que aportacions per part dels nostres periodistes amb experiència en mitjans de comunicació. Amb el temps, podràs ampliar i incorporar més funcions.

Pack web basica tarifa 1
 • 1.299€ FULL
  IDEAL PER A PIMES
  6 apartats Imatges professionals Redacció de continguts Bloc Sense estratègia SEO

Pack full 1.299€

Per negocis que volen començar a construir-se una reputació a internet

Aquesta opció és perfecta per a empreses que ja tenen presència online i volen començar a construir-se una reputació a internet per escalar posicions en cercadors i guanyar més clients. Per això les característiques d'aquest pack inclouen 6 apartats que redactaran els nostres periodistes experts en màrqueting online i un blog perquè puguis començar a crear contingut periòdic de qualitat, encara que no inclou una estratègia prèvia que et permeti escalar posicions a Google per paraules clau que et puguin atraure nous clients ..

Pack web full tarifa 2
 • 2.399€ PRO
  8 apartats Imatges professionales Bloc Redacció de continguts Estratègia SEO

Pack Pro 2.399€

Per negocis on la facturació depèn del web

Aquest paquet és adequat per a empreses on la facturació comenci a dependre de la seva web. Amb aquesta opció, tindràs una estructura ideal per a generar contingut en abundància en diversos idiomes (fins a tres), redactat pels nostres periodistes i traductors, amb nou apartats i un bloc. A més, inclou l'eina per consolidar-a internet: el disseny i la posada en marxa d'una estratègia SEO amb un estudi i implementació de les paraules de cerca més competitives per posicionar els continguts de l'empresa en cercadors.

Pack web pro tarifa 3

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places