Comença a atreure nous clients

Kit digital per a lloc web i presència a internet

Aprofita el Kit Digital per reformar o crear de zero el teu lloc web i potenciar la visibilitat en línia del teu negoci. És una oportunitat única per a PIMES de 0 a 50 treballadors de créixer gràcies a internet, amb l'empenta dels Fons Europeus. Existeixen 3 segments d'empreses beneficiàries: Segment I (entre 10 i menys de 50 treballadors), Segment II (entre 3 i menys de 10 treballadors) i Segment III (entre 0 i menys de 3 treballadors). Et guiem en el procés per obtenir fins a 2.000€ de subvenció!

Contracta el teu web ara

Kit digital sitio web

Què és el Kit Digital? T'ajudem a obtenir fins a 2.000€ de subvenció

El Kit Digital és un ajut econòmic que concedeix el Govern d'Espanya a les empreses d'entre 0 y 50 empleados que compleixen un seguit de requisits perquè duguin a terme la seva transformació digital escollint l'agent digitalitzador que els sembli millor. A Sitelabs som el teu agent digitalitzador per al teu lloc web i visibilitat d'èxit perquè oferim des de 2014 solucions de creixement empresarial a internet com les que estableix aquest kit.

El primer que has de tenir present en recórrer al Kit Digital és que la subvenció que obtinguis només suposarà una primera part de la inversió que hauràs de fer per digitalitzar el teu negoci. La digitalització és una carrera de fons, que a més cal començar correctament preparat. En cas contrari, sí, efectivament pots obtenir un web o botiga en línia gratuïtament gràcies a l'ajuda, però el teu negoci continuarà facturant el mateix.

Paquets de desenvolupament de lloc web i millora de la teva presència a internet amb el Kit Digital des de 1.999€ (preus sense IVA)

A Sitelabs oferim 3 paquets de preu tancat subvencionats, amb diferents característiques segons les teves necessitats perquè tinguis la millor qualitat al millor preu. Tots els packs inclouen:

 • Fàcil autogestió de continguts.
 • Disseny responsiu.
 • Imatges professionals.
 • Tutorial per a autogestionar el web.
 • Domini web per 1 any.
 • Allotjament web per 1 any.
 • 1.999€
  ¡ 100% subvencionable amb una subvenció de 2.000€! Bàsic
  Estudi SEO bàsic valorat en 699€. 3 apartats o pàgines. Redacció SEO bàsica. Sense blog Sense allotjament web premium Sense manteniment tècnic Sense idiomes addicionals
 • 3.199€
  Només 1.199€ amb una subvenció de 2.000€! Recomanat
  PER CRÉIXER A INTERNET
  Estratègia SEO avançada valorada en 999€. 6 apartats Redacció SEO premium. Blog Manteniment tècnic per 1 any. Sense allotjament web premium Sense idiomes addicionals
 • 4.999€
  Només 2.999€ amb una subvenció de 2.000€! Avançat
  Estratègia SEO avançada multiidioma valorada en 1.499€. 12 apartats Redacció SEO premium. Blog Manteniment tècnic per 1 any. Allotjament web premium valorat en 250€/any. Un idioma addicional

Ens fa diferents: consultoria digital estratègica

Encara que el Kit Digital té per eslògan "tu tries el que necessites per fer créixer la teva empresa", l'experiència ens indica que sovint les empreses no saben exactament què les pot fer créixer a internet, i encara menys, tenint recursos limitats. De vegades destinen el gruix del seu pressupost a un web que té moltes funcions que a curt termini no necessiten i després no poden invertir en la seva visibilitat, que ha de ser concebuda mensualment i a llarg termini.

A Sitelabs la nostra especialitat és l'assessoria d'empreses que volen complir uns objectius comercials gràcies a internet, dissenyant estratègies realistes, escalables, fiscalitzables i al mínim cost possible per assolir-los. Per això som el teu agent digitalitzador de confiança.

Consultoría digital
kit-digita-presencia-web

Per què treballem amb WordPress?

 • Estalvia milers d'euros en comparació amb un gestor a mida.
 • Permet realment augmentar la facturació, a diferència d'opcions como Wix, Squarespace, Weebly u otros.
 • Es pot personalitzar totalment en disseny i funcions: pots incloure plataformes de reserves, àrees d'usuari, cursos en línia, catàlegs de productes i molt més.
 • Fàcil actualització i adaptabilitat a noves necessitats que sorgeixin al teu negoci sense canviar de plataforma.
 • Llibertat per decidir amb qui treballar, ja que WordPress el dominen la major part de desenvolupadors web.
 • Senzilla autogestió de continguts, no cal saber programació.
 • Enfocat al SEO (posicionament del teu negoci a Google)

Quin paquet et convé més contractar?

No qualsevol empresa necessita invertir en un web en diversos idiomes i amb moltes pàgines interiors, hi ha casos en què per assolir els seus objectius és suficient que puguin presentar dos o tres serveis o productes principals per a un públic local. De la mateixa manera, hi ha negocis que necessiten començar a augmentar la seva facturació com més aviat millor i per això necessiten expandir-se en altres mercats i oferir el màxim de productes i serveis al seu web. Fes una ullada als nostres paquets i decideix quin t'encaixa millor, o si vols, sol·licita el teu projecte personalitzat.

Kit digital sitio web
100% subvencionable amb una subvenció de 2.000€

Bàsic

Per als qui fan servir la seva pàgina web com a targeta de visita

Aquest paquet inclou les funcionalitats i serveis mínims que estableix el Kit Digital per a la solució de lloc web i presència a internet. És adequat per a empreses la facturació de les quals no depengui o dependrà del creixement que puguin obtenir d'internet.

Contractar
Kit digital sitio web
1.199€ amb una subvenció de 2.000€

Recomanat

Per als que volen atreure nous clients d'internet

Aquest paquet és adient per a empreses que no en tinguin prou amb un web que visitin els usuaris que els coneguin per altres vies i necessitin atreure el major tràfic possible d'usuaris interessats en els seus productes o serveis. Aquestes inclouen negocis de sectors amb poca implantació a internet i/o amb una alta especialització i/o de venda a l'engròs.

Contractar
Kit digital sitio web
2.999€ amb una subvenció de 2.000€

Avançat

Per als que volen avantatjar una competència potent a internet

Aquest paquet és imprescindible per a empreses que pertanyin a sectors d'elevada competència a internet i necessitin solucions per diferenciar-se i expandir-se, ja que inclouen més pàgines interiors que permeten oferir més productes i serveis i un idioma addicional per arribar a un mercat més ampli.

Contractar

No saps per on començar?

Una de les parts que més ens agrada de la nostra feina és donar forma al que necessites. Explica'ns sobre els teus objectius i idees i t'aconsellarem sobre com invertir l'ajuda del Kit Digital per treure'n el màxim profit complint els requisits exigits. I si ho necessites, et guiem en el procés d'obtenció de la subvenció des de zero.

Contracta el teu web ara

Per què treballem amb un framework i no amb themes?

Excel·lent qualitat-preu

Un framework permet desenvolupar webs a mida que poden competir al mercat amb empreses amb més recursos, permetent amortitzar-los en poc temps i augmentar la facturació gràcies a ells.

Personalització completa

Un framework no s'ha de cenyir a propostes de disseny concretes amb funcions específiques, permet qualsevol presentació i tota mena de funcions (reserves, compres, àrees d'usuari, formularis a mida…)

Càrrega més ràpida

Un web ràpid és crucial per a una bona experiència d'usuari que influeixi en el rànquing de Google i en l'efectivitat de la publicitat. En contenir el codi i el programari just i necessari, el web carregarà més ràpid.

Fàcil actualització

Un web desenvolupat amb un framework de codi net no té pràcticament plugins o altre programari de tercers, així que es pot actualitzar sense risc d'incompatibilitats entre ells i de problemes de seguretat.

Kit digital sitio web

Amb Sitelabs, el teu web t'ajudarà a augmentar la teva facturació

Per poder competir amb altres agents digitalitzadors adscrits al Kit Digital, molts ofereixen paquets de webs per 2.000 euros amb moltes més funcions i serveis que el mínim exigit, de manera que els clients percebin que poden obtenir una web molt completa totalment subvencionada. Això només és possible si utilitzen themes, és a dir, paquets programats amb diferents predissenys preparats per a la seva posada en marxa, que es poden adquirir en línia per 50 euros.

A Sitelabs no treballem així perquè sabem per experiència que aquests themes dificulten que un web pugui servir per augmentar la facturació d'una empresa.

Supediten el contingut (textos, vídeos, imatges) a un disseny ja acabat, quan l'atracció de les visites adequades al web via SEO a Google i campanyes de publicitat i la intenció de compra o contractació una vegada aquest tràfic arriba al web depèn de donar prioritat als continguts i donar-los després una presentació adequada.

En oferir funcions de sobra perquè molts dissenyadors els comprin per a negocis molt diferents, contenen un excés de codi JavaScript, CSS i altres) i de plugins que no s'acaben fent servir que augmenten el temps de càrrega del web innecessàriament i perjudiquen l'experiència d'usuari, vital per al SEO i l'efectivitat de la publicitat i la intenció de compra.

Com que no hi ha un negoci exactament igual que un altre, aquests themes poden mancar alguna funció necessària que caldrà incorporar instal·lant més codi o plugins externs que poden generar problemes quan s'actualitzen cada vegada que el dissenyador que els va fer publica una nova versió que reverteixen en una mala experiència d'usuari.

¡Contacta'ns per al teu lloc web i presència internet amb el Kit Digital!

Les teves dades
En què et podem ajudar?
He llegit i accepto l'avís legal i política de privadesa

A Sitelabs respectem la teva privadesa. Només fem servir les teves dades per contactar-te pel que fa als serveis pels quals t'has interessat, mai no compartirem ni vendrem la teva informació.

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places