Comença a atreure nous clients

Kit digital per a comerç eletrònic (botigues en línia)

Aprofita el Kit Digital per reformar o crear de zero la teva botiga en línia i començar a generar vendes. És una oportunitat única per a PIMES de 0 a 50 treballadors de créixer gràcies a internet, amb l'empenta dels Fons Europeus. Us guiem en el procés per obtenir fins a 2.000€ de subvenció!

Contracta la teva botiga en línia ara

Kit digital sitio web

Què és el Kit Digital? T'ajudem a aconseguir fins a 2.000€ de subvenció

El Kit Digital és un ajut econòmic que concedeix el Govern d'Espanya a les empreses d'entre 0 i 50 treballadors que reuneixen una sèrie de requisits per a que duguin a terme la seva transformació digital triant l'agent digitalitzador que els sembli millor. A Sitelabs som el teu agent digitalitzador per a la teva botiga en línia perquè oferim des de 2014 des de 2014 solucions de creixement empresarial a internet com les que estableix aquest kit.

El primer que has de tenir present a l'hora de recórrer al Kit Digital és que la subvenció que obtinguis només suposarà una primera part de la inversió que hauràs de fer per digitalitzar el teu negoci. La digitalització és una carrera de fons, que a més cal començar correctament preparat. En cas contrari, sí, efectivament pots obtenir un web o botiga en línia gratuïtament gràcies a l'ajut, però el teu negoci continuarà facturant el mateix.

Paquets de desenvolupament de botiga en línia amb el Kit Digital des de 1.999€ (preus sense IVA)

A Sitelabs oferim 3 paquets de preu tancat subvencionats, amb diferents característiques d'acord amb les teves necessitats perquè puguis tenir la màxima qualitat al millor preu. Tots els paquets inclouen:

 • Una senzilla autogestió de continguts.
 • Disseny responsiu.
 • Tutorial per a autogestionar el web.
 • Instal·lació de passarel·la de pagament amb PayPal i transferència bancària.
 • Programació d'un mètode d'enviament sense condicionals.
 • Domini web per un any.
 • Allotjament web per un any.
 • Accessibilitat nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
 • 1.999€
  ¡ 100% subvencionable amb una subvenció de 2.000€! Bàsic
  Estudi SEO bàsic valorat en 699€. 2 apartats o pàgines d'empresa. Redacció SEO a la home i un producte principal. Pujada de 100 referències de producte. Sense passarel·la de pagament amb targeta Sense registre d'usuaris Sense blog Sense allotjament web premium Sense manteniment tècnic Sense idiomes addicionals
 • 3.199€
  Només 1.199€ amb una subvenció de 2.000€! Recomanat
  PER CRÉIXER A INTERNET
  Estratègia SEO avançada valorada en 999€. 3 apartats o pàgines d'empresa. Redacció SEO a la home i tots els productes. Pujada de 100 referències de producte. Instal·lació de passarel·la de pagament amb targeta de crèdit. Registre d'usuaris. Blog Allotjament web premium valorat en 300€/any. Sense manteniment tècnic Sense idiomes addicionals
 • 7.099€
  Només 5.099€ amb una subvenció de 2.000€! Avançat
  Estratègia SEO avançada valorada en 999€. 3 apartats o pàgines d'empresa. Redacció SEO a la home i tots els productes. Pujada de 200 referències de producte. Instal·lació de passarel·la de pagament amb targeta de crèdit. Registre d'usuaris. Blog Allotjament web premium valorat en 300€/any. Manteniment tècnic per 1 any. Un idioma addicional

Ens fa diferents: consultoria digital en comerç en línia

Encara que el Kit Digital té per eslògan "tu tries el que necessites per fer créixer la teva empresa", l'experiència ens indica que sovint les empreses no saben exactament què les pot fer créixer a internet, i encara menys, tenint recursos limitats. De vegades destinen el gruix del seu pressupost a una botiga que té moltes funcions que a curt termini no necessiten i després no poden invertir en la seva visibilitat, que ha de ser concebuda mensualment i a llarg termini. De vegades fins i tot aposten per una botiga en línia quan no tenen la infraestructura d'empresa preparada i pot ser suficient amb un bon web corporatiu.

A Sitelabs la nostra especialitat és l'assessoria d'empreses que volen complir uns objectius comercials gràcies a internet, dissenyant estratègies realistes, fiscalitzables i al mínim cost possible per assolir-los. Per això som el teu agent digitalitzador de confiança.

Consultoría digital
comercio-electronico-kit

Per què treballem amb WooCommerce de WordPress?

 • Estalvia milers d'euros en comparació amb un gestor de botiga a mida.
 • Permet realment augmentar la facturació, a diferència d'opcions com ara Shopify, Wix, Squarespace o d'altres, amb moltes limitacions.
 • La botiga en línia serà totalment teva, mentre que altres opcions com Wix no permeten que traslladis la feina feta a un altre lloc.
 • No hi ha personalització que no pugui incloure: pots afegir els productes que vulguis, permetre personalitzar-los, tot tipus de filtres de cerca i comparadors, gestionar descomptes i campanyes de visibilitat, gestionar estocs, afegir diferents formes d'enviament i de pagament i molt més.
 • Fàcil actualització i adaptabilitat a noves necessitats que sorgeixin al teu negoci sense canviar de plataforma, perquè WordPress té una comunitat de desenvolupadors enorme que hi contribueixen.
 • Llibertat per decidir amb qui treballar, ja que la major part de desenvolupadors web dominen WordPress.
 • Fàcil gestió de botiga, a diferència d'altres gestors com Prestashop o Magento.
 • Senzilla autogestió de continguts, no necessites saber programació.
 • Enfocat al SEO (posicionament del teu negoci a Google)

Quin paquet et convé més contractar?

No qualsevol empresa necessita invertir en un web amb molts productes, hi ha casos en què per assolir els seus objectius n'hi ha prou amb un o dos que els suposin més beneficis. De la mateixa manera, hi ha negocis que necessiten començar a augmentar la seva facturació com més aviat millor i per això necessiten expandir-se en altres mercats i oferir el màxim de productes en diversos idiomes. Fes una ullada als nostres packs i decideix quin t'encaixa millor, o si vols, sol·licita el teu projecte personalitzat, també subvencionable

Kit digital sitio web
100% subvencionable amb una subvenció de 2.000€

Bàsic

Per qui vol oferir un canal de venda alternatiu

Aquest pack inclou les funcionalitats i els serveis mínims que estableix el Kit Digital per a la solució de comerç electrònic. És adequat per a empreses que vulguin començar pel més bàsic, és a dir, per oferir un canal de venda alternatiu a una botiga física o per centrar-se en uns quants productes.

Contractar
Kit digital sitio web
1.199€ amb una subvenció de 2.000€

Recomanat

Per qui vol augmentar les vendes gràcies a internet

Aquest pack és adequat per a empreses que vulguin aprofitar aquesta oportunitat per posar-se uns objectius més ambiciosos del que permet el pla bàsic, amb una personalització d'experiència més gran per als usuaris que ajudi a posicionar-se millor a Google i a tenir un major èxit en campanyes de publicitat .

Contractar
Kit digital sitio web
5.099€ amb una subvenció de 2.000€

Avançat

Per qui necessita avantatjar una competència potent a internet

Aquest paquet és imprescindible per a empreses que pertanyin a sectors d'elevada competència a internet i necessitin solucions per diferenciar-se i expandir-se, en incloure un tractament exhaustiu dels continguts de producte perquè aconsegueixin un bon posicionament a Google (SEO) com més aviat millor i rendibilitzin les possibles campanyes de publicitat, a més d'un idioma addicional per arribar a un mercat més ampli.

Contractar

No saps per on començar?

Una de les parts que més ens agrada de la nostra feina és donar forma al que necessites. Explica'ns sobre els teus objectius i idees i t'aconsellarem sobre com invertir l'ajuda del Kit Digital per treure'n el màxim profit complint els requisits exigits. I si ho necessites, et guiem en el procés d'obtenció de la subvenció des de zero.

Contracta la teva botiga en línia ara

Per què treballem amb un framework amb WooCommerce i no amb themes?

Excel·lent qualitat-preu

Un framework permet desenvolupar botigues a mida que poden competir al mercat amb empreses amb més recursos, permetent amortitzar-les en poc temps i augmentar la facturació gràcies a elles.

Personalització completa

Un framework no s'ha de cenyir a propostes de disseny concretes amb funcions específiques, permet qualsevol presentació i tota mena de funcions (mètodes de pagament, personalització de la compra, mètodes d'enviament, venda encreuada…)

Càrrega més ràpida

Una botiga en línia tendeix a la càrrega lenta si no està construïda amb un codi lleuger i el mínim de plugins, cosa que el nostre framework aconsegueix, millorant l'experiència d'usuari i així el SEO i en l'efectivitat de la publicitat.

Fácil actualització

Una botiga en línia desenvolupada amb un framework de codi net no té pràcticament plugins o altre programari de tercers, així que es pot actualitzar sense risc d'incompatibilitats entre ells i de problemes de seguretat, augmentant la vida útil del web.

Kit digital comercio electrónico

Amb Sitelabs, el teu web t'ajudarà a augmentar la teva facturació

Per poder competir amb altres agents digitalitzadors adscrits al Kit Digital, molts ofereixen packs de webs per 2.000 euros amb moltes més funcions i serveis que el mínim exigit, de manera que els clients percebin que poden obtenir una web molt completa totalment subvencionada. Això només és possible si utilitzen themes, és a dir, paquets programats amb diferents predissenys preparats per a la seva posada en marxa, que es poden adquirir en línia per 50 euros.

A Sitelabs no treballem així perquè sabem per experiència que aquests themes dificulten que un web pugui servir per augmentar la facturació d'una empresa.

Supediten el contingut (textos, vídeos, imatges) a un disseny ja acabat, quan l'atracció de les visites adequades al web via SEO a Google i campanyes de publicitat i la intenció de compra una vegada aquest tràfic arriba al web depèn de donar prioritat als continguts i després donar-los una presentació adequada.

En oferir funcions de sobra perquè molts dissenyadors els comprin per a negocis molt diferents contenen un excés de codi JavaScript, CSS i altres) i de plugins que no s'acaben usant, que augmenten el temps de càrrega de la web innecessàriament i perjudiquen l'experiència d'usuari, vital per al SEO i l'efectivitat de la publicitat i la intenció de compra.

Com que no hi ha un negoci exactament igual que un altre, aquests themes poden mancar alguna funció necessària que caldrà incorporar instal·lant més codi o plugins externs que poden generar problemes quan s'actualitzen cada vegada que el dissenyador que els va fer publica una nova versió que reverteixen en una mala experiència d'usuari.

¡Contacta'ns per donar una empenta al teu comerç electrònic amb el Kit Digital!

Les teves dades
En què et podem ajudar?
He llegit i accepto l'avís legal i política de privadesa

A Sitelabs respectem la teva privadesa. Només fem servir les teves dades per contactar-te pel que fa als serveis pels quals t'has interessat, mai no compartirem ni vendrem la teva informació.

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places