PREPARA L'ESTRATÈGIA DEL TEU NEGOCI

Crisi sanitària pel Coronavirus: Adapta el teu negoci

Som especialistes en creixement online de tot tipus de negocis en moments delicats com l'actual. La nostra habilitat tècnica i coneixement de la indústria ens permet analitzar el mercat i oferir-te solucions per assolir els teus objectius siguin quins siguin, des de l'augment de visites fins a la potenciació de la venda d'un producte concret o la definició d'estratègies de comercialització des de zero, incloent desenvolupament web, posicionament i publicitat.

Explica'ns del teu projecte

Per què la crisi del Coronavirus pot ser una oportunitat?

El confinament necessari per reduir els contagis pot ajudar als negocis a adonar-se que hi ha parts en el seu procés productiu en què la presencialitat no és necessària. I a Sitelabs ajudem a aquestes empreses a treure el màxim partit d'aquestes parts concretes.

Com podem ajudar-te?

A Sitelabs hem decidit apostar pel teletreball mentre duri la situació d'emergència sanitària pel COVID-19 per protegir els nostres treballadors i clients i així contribuir a l'aplanament de la corba epidèmica i aturar el desbordament dels serveis de salut. Estem a disposició dels nostres clients en el nostre horari habitual de 10h a 18h tant per telèfon com per correu electrònic, així com per videoconferència a petició per oferir el servei de qualitat que sempre perseguim.

Estratègia de creixement

Som especialistes en growth hacking, és a dir, en posar en contacte empreses amb usuaris interessats en els seus productes o serveis en poc temps i a baix cost.

Auditoria web

Analitzem la teva web a nivell de codi, experiència d'usuari, continguts, etc., per proposar millores i així li puguis treure l màxim partit.

Desenvolupament de pàgines web

Optem per un disseny inspirat en webs punteres en el mercat, amb desenvolupament a mida, totalment autogestionable i escalable amb WordPress.

Posicionament a Google

Som experts en atraure trànsit orgànic de Google en base al seu codi de bones pràctiques, prioritzant una bona experiència d'usuari i continguts de qualitat.

Publicitat online

Dissenyem campanyes de pagament a Google, Facebook i Instagram per captar usuaris interessats en el que ofereixes amb mesurament de resultats.

Xarxes socials

Ideem estratègies en xarxes socials destinades a fidelitzar usuaris de forma contrastable, no només a guanyar seguidors, i així aportar valor afegit a la marca.

Sitelabs Coronavirus

Sigui quin sigui el teu objectiu comercial, podem ajudar-te

Una crisi com la del Coronavirus COVID-19 està obligant a moltes empreses a reorientar i projectar els seus negocis a curt i mig termini. A Sitelabs les ajudem a utilitzar internet com a eina per superar els obstacles derivats de la reducció o el cessament de l'activitat presencial derivada de l'emergència sanitària i a preparar-se per afrontar dificultats futures amb major garantia.

Com et podem ajudar en aquesta emergència sanitària?

  • Tens un web obsolet que no representa ja la teva imatge corporativa? Desenvolupem webs a mida de les teves necessitats, escalables per incorporar el que puguis necessitar en un futur: posicionament a Google, idiomes addicionals, integració amb gestors de clients, subscripció a newsletter, plataforma de pagament online i molt més.
  • La teva web és recent però atrau tants clients com voldries?Auditem la teva web i analitzem el teu sector per esbrinar què pot estar fallant (codi de la pàgina, continguts, estratègia de visibilitat, etc.) i com resoldre-ho.
  • Vols tenir més presència en xarxes socials i no saps com? Estudiem el teu mercat i la teva web per a veure els contingut generar per guanyar incidència en xarxes socials, quines prioritzar, etc., segons el retorn de la inversió esperat.
  • ¿T'estàs plantejant començar a vendre productes o serveis online?Analitzem el teu sector i els teus productes o serveis per desenvolupar a la teva web una plataforma e-commerce escalable, orientada a maximitzar les vendes i a obtenir la major visibilitat a Google, en xarxes socials, via email màrqueting, etc.
  • La teva web funciona bé però en dies de molt trànsit dóna problemes? Estudiem la teva web i t'oferim un manteniment tècnic a prova d'errors.

viproyect

Preus per a desenvolupament web i visibilitat

servicios-diseno-web-a-medida-1

Pressupost per pàgina web

Recomanat: 1.589€

Desenvolupament web a una llengua amb 5 apartats incloent portada i apartat de contacte, continguts professionals per potenciar les vendes o sol·licituds d'informació i estratègia de posicionament en Google per atraure usuaris interessats.

Desarrollo tiendas online

Desenvolupament de botiga online

Recomanat: 1.971€

Desenvolupament de botiga online a un idioma amb 25 productes, continguts professionals per potenciar les vendes, passarel·la de pagament amb targeta de crèdit i PayPal i estratègia de posicionament en Google per atraure usuaris interessats.

mockupadwords2

Pressupost per a publicitat online

Per 199€/mes

Disseny de campanya de publicitat a Google Ads, Facebook, Instagram o Twitter orientada a resultats, és a dir, no a obtenir visites (a excepció dels casos en què aquest és l'objectiu) sinó conversions (vendes, sol·licituds d'informació).

Fes que la teva web estigui a prova d'errors per aprofitar al màxim el trànsit

Si tens pàgina web i estàs intentant treure-li el màxim partit aquests dies per atreure clients en línia, et caldrà que funcioni perfectament, amb una càrrega ràpida que no espanti l'usuari, sense errors que donin una mala imatge de la teva empresa i amb la possibilitat de pujar a pocs minuts una còpia de seguretat en un altre servidor si el teu cau. Amb el manteniment tècnic de Sitelabs només hauràs d'estar pendent del que més et preocupa: gestionar les vendes o sol·licituds d'informació.

Veure preus

Alguns dels nostres projectes

Necessites redefinir la teva estratègia comercial a internet? Explica'ns del teu projecte!

Vull informació

© Sitelabs 2024

Visita la nostra empresa de disseny web Barcelona a Google places